TA Mediteran

СРБИЈА

КОПАОНИК - ПРЕВОЗ

 

К О П А О Н И К

Организиран превоз
 

СЕКОЈ ВИКЕНД 
петок - недела

Копаоник е планина во Централна Србија, со разновидно природно богатство, кое нуди одмор и релаксација за секој. Прекрасна природа, богат биодиверзитет, многу сончеви денови, термоминерални извори и чист воздух е тоа што ја прави планината поинаква од другите, ја прави така посебна што секој што еднаш ќе ја посети ќе сака повторно да дојде. Копаоник има и скијачки центар со над 55 км алпинистички патеки и 18 км нордиско скијање. Ски центарот има скијачки падини погодни за почетници и искусни скијачи. Највисокиот врв на Копаоник е Панчишев, на надморска височина од 2017 м.


 Повратен билет: 40€ 

 Еден правец:     30€ 


- Цените се однесуваат по лице;
- Деца до 7 години - бесплатно;
- Понудата важи за Јануари и Февруари;
- Пoaѓање од Штип и Скопје;
- Цените на аранжманот се дадени во евра за уплата во денарска противвредност по курс 1€ = 62 денари;


 

За овој аранжман важат Општите услови на патување на Т.А.Медитеран и СКТМ 

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси