TA Mediteran

Сопствен Закуп

ЛETO 2020 - ГРЦИЈА

 EARLY BOOKING 
20% попуст за целосна уплата до 01.01.2020
15% попуст за целосна уплата до 01.02.2020
10% попуст за целосна уплата до 01.03.2020
  5% попуст за целосна уплата до 01.04.2020

преземи во word
преземи слики

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА  ЗА КЛИЕНТИ И СУБАГЕНТИ

 
 

Почитувани патници,
имајќи ја предвид моменталната состојба на прогласена пандемија и ширење на коронавирусот (COVID-19) и прогласување вонредна состојба,  имено, Владата на Република Северна Македонија, на седница одржана на 24 март 2020 година, донесе Уредба со законска сила за примена на Законот за туристичката дејност за време на вонредната состојба, објавена во „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.80/20 (во понатамошниот текст ,,Уредбата од Сл.Весник“).
Поради ограничувањата во патувањето на граѓаните, затворањето на аеродроми и граници, како и објектите за сместување на неопределен период, Медитеран-Агент ДОО, донесе одлука за откажување на сите аранжмани во сопствен закуп за Лето 2020, за сите дестинации надвор од Р.С.М. заклучно до 04-ти Октомври 2020 година, поради неможност да се реализираат под објавените услови на планирани термини на патување, доколку не се создадат услови за патување. 

  • За секоја ваша резервација за која нема можност за рефундација на уплатените средства, издаваме вредносен ваучер на уплатениот износ.
  • Ваучерот може го користи носителот на аранжманот или да најде соодветна замена со други лица во договор со агенцијата и може да се искористи до крај на 2021 година за било кој аранжман, понуден од Т.А. МеДИТеРАН.
  • Во случај на промена на термин и сместувачки капацитет, чија цена е повисока од наведената во ваучерот клиентот е должен да ја доплати разликата.

!! КАКО ДА ДОБИЕТЕ ВАУЧЕР !!

  • Контактирајте го вашиот агент каде што имате уплатено и побарај ваучер кој  претставува гаранција дека вашите средства може да ги искористите за друг термин.
 

ПИЕРИА | приватно сместување

ХАЛКИДИКИ | приватно сместување I и II крак
     

ХАЛКИДИКИ | хотелско сместување  I и II крак
 
   
Превоз ГРЦИЈА - ЛЕТО 2020 | ХАЛКИДИКИ секоја сабота  /  ПИЕРИА секоја недела Патни Информации
 Град на поаѓање  Mесто на поаѓање   Време на поаѓање
 Куманово:  (бензинска Макпетрол / Автопат) 04:15h ХАЛКИДИКИ
 Скопје:  (паркинг пред VIP хотел) 05:00h  Скопје-Калитеа | 326km / Автопат (Е-75)
 Штип:  (паркинг пред нова пошта) 05:15h  Скопје-Полихроно | 337km / Автопат (Е-75)
 Велес:  (бензинска Макоил, мотел Македонија)  05:45h  Скопје-Ханиоти | 341km / Автопат (Е-75)
 Прилеп:  (бензинска Лукоил) 05:15h  Скопје-Пефкохори | 345km / Автопат (Е-75)
 Неготино:  (бензинска Макпетрол) 06:10h  Трошоци во еден правец:
 Патaрини во Македонија (280ден)
 Патарини во Грција (2.60€)
 Струмица:  (бензинска Макпетрол / кружен тек) 06:00h
 Г.П. Богородица:  (бензинска Oкта / Богородица) 07:00h
 Поаѓање од ХАЛКИДИКИ:       Пефкохори 14:00 МК - 15:00 ГР време ПИЕРИА
 Ханиоти 14:10 МК - 15:10 ГР време  Скопје-Паралија | 275km / Автопат Е-75)
 Полихроно  14:20 МК - 15:20 ГР време  Скопје-Олимпик бич | 279km / Автопат (Е-75)
 Калитеа  14:40 МК - 15:40 ГР време  Скопје-Лептокарија | 300km / Автопат (Е-75)
 Потидеа 15:00 МК - 16:00 ГР време  
 Поаѓање од ПИЕРИА:      Неи Пори 15:00 МК - 16:00 ГР време  Скопје-Неи Пори | 310km / Автопат (Е-75)
 Лептокарија 15:20 МК - 16:20 ГР време Трошоци во еден правец:
Патaрини во Македонија (280ден)
Патарини во Грција (5.20€-7.10€)
 Олимпик бич 16:00 МК - 17:00 ГР време
 Паралија 16:15 МК - 17:15 ГР време

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси