TA Mediteran

Турција

ЛЕТО 2018 / КУШАДАСИ - Автобус

К У Ш А Д А С И

 

 

пакет Автобуска програма - 10 ноќи / 13 дена 


Хотели   Хотел "Tecimen" 2* website

 

 Хотел Tecimen 2* се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и  сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наога и ресторан, бар и мал базен. На гостите им е овозможено и користење на Wi-Fi.

 

    

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 119 119
149 149 179 179
189 189 189 189 189 189
189 189 189 189 189 189 169 169 169 169 169 169
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вклучен aвтобуски превоз. Климата во цената е вклучена од 01.07.2018-31.08.2018


Хотел "Ogerim" 2* website

 

Хотел Ogerim 2* се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach. Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоалет, туш, фен и балкон. Во склоп на рецепцијата има сеф кој што е на располагање на гостите. Исто така на гостите им е достапно и користење на Wi-Fi.

 

    

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 119 119
149 149 179 179
189 189 189 189 189 189
189 189 189 189 189 189 169 169 169 169 169 169
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вклучен aвтобуски превоз. Климата во цената е вклучена од 01.07.2018-31.08.2018

 
Хотел "Ozka" 3*  website

 

Хотелот Оzка 3* е лоциран на околу 500m од центарот на градот и на околу 300m од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 62 соби. Карактеристики на хотелот: 24h Рецепција / Базен / Базен за деца / Ресторан, Лоби бар / Сеф на рецепција, лифт / Wi – Fi интернет. Собите располагаат со: Клима / Сопствена бања / Телефон / Фен / ТВ,  Wi - Fi интернет / Балкон.

 

    

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 134 144 154 164 184 194 209 209 219 219 219 219 219 219 219 219 219 209 209 189 179 179 179 179
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вклучен aвтобуски превоз. Климата во цената е вклучена од 01.07.2018-31.08.2018


Хотел "Albora" 3*  website

 

Хотелот  Albora 3* се наоѓа на околу 1км одалеченост  од најпознатата плажа Ladies Beach и на  1 км.  oд центарот на Кушадаси.  Хотелот располага со вкупно 50 соби како и со  Турска бања, сауна и масажа. Карактеристики на хотелот: 24h Рецепција / Лоби бар / Базен / Градина / Ресторан / Снек бар /Wi – Fi интернет / Менувачница.

 

    

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 259 259 259 259 259 279 319 319 319 319 319 319 319 319 319 319 319 289 279 259 259 259 259 259
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вечера и вклучен Автобуски превоз. Климата Е вклучена во цената.


 
Хотел "Blue Sea" 3*  website

 

Хотелот  Blue Sea 3* е лоциран на 2 мин. пешачање од плажата Ladies  Beach и на 3 км. одалеченост од центарот на Кушадаси.  Хотелот располага со вкупно 50 соби. Карактеристики на хотелот: 24h Рецепција / Лоби бар / Базен / Ресторан / Паркинг / Сеф / Градина / Wi-Fi интернет. Собите располагаат со: Клима / Сопствена бања / Мини бар / Фен / Телефон / ТВ / Балкон / Wi-Fi интернет.

 

   

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 209 209 229 229 249 269 339 339 339 339 339 339 339 339 339 339 339 299 259 249 249 249 249 249
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вечера и вклучен aвтобуски превоз. Климата Е вклучена во цената


Хотел "Melike" 3*  
website

 

Хотелот Melike 3* се наоѓа на 50 м од плажата Ladies Beach, и на 2 км од центарот на градот. Хотелот располага со надворешен базен со бар, соба за забава која вклучува пикадо, пинг-понг. Хотелот има 72 соби,повеќето се со поглед на море,опремени се  со Тв. мини бар, wi-fi,фен за коса. 

       

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 179 179 189 189 209 219 249 279 289 289 289 289 289 289 289 289 269 269 249 229 229 219 219 209
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вклучен aвтобуски превоз. Климата Е вклучена во цената
Доплата за полупансион (појадок и вечера) 30 евра по лице

 
Хотел "Merry" 4*  website

 

Хотелот  Merry 4* се наоѓа на околу 500 м. одалеченост од плажата Long  Beach и на 18 км. одалеченост од центарот на Кушадаси.  Хотелот располага со вкупно 113 соби и 20 апартмани. Карактеристики на хотелот: 24h Рецепција / Лоби бар / Ресторан / Паркинг / Сеф / Градина . Wi-Fi интернет. Собите располагаат со: Клима / Сопствена бања / Фен / Телефон / ТВ / Балкон.

 

   

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 219 219 219 219
219
239 259 259 259 259 259 259 259 259 259 259 259 259 229 219 219 219 219 219
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вечера и вклучен Автобуски превоз. Климата Е вклучена во цената.

 
Хотел "Golden Gate" 4*  website

 

Хотелот Golden Gate 4* се наоѓа на околу 300м. одалеченост од Ladies Beach и околу 2 км. од центарот на Кушадаси.Хотелот располага со вкупно 80 соби. Карактеристики на хотелот: 24h Рецепција / Лоби бар / Базен / Сеф на рецепција / Ресторан / Бар покрај базен / Wi – Fi интернет. Собите располагаат со: Клима / Сопствена бања / Фен / ТВ / Кујна / Мини бар / Балкон.

 

   

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 289 289 289 289
299
309 329 329 329 329 329 329 329 329 329 329 329 309 299 289 289 289 289 289
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вечера и вклучен aвтобуски превоз. Климата e вклучена во цената

 
Хотел "Dabaklar" 4*  website


Хотел "Dabaklar“ 4*   лоциран е во центарот на градот ,а одалечен oколу 250 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 82 соби, базен, ресторан, лоби бар, , wi-fi. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, мини бар, балкон, телефон, ТВ и Wi-fi.

      

термин  ЈУНИ  ЈУЛИ АВГУСТ     СЕПТЕМВРИ 
01 06 11 16 21 26 01 06 11 16 21 26 31 05 10 15 20 25 30 04 09 14 19 23
ноќи  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
цена 299 299 309 309
319
319 349 349 349 349 349 349 349 349 349 349 349 349 349 319 319 319 309 309
Цените се дадени по лице за 10 ноќи со појадок и вечера и вклучен aвтобуски превоз. Климата e вклучена во цената

 НАПОМЕНА

  • - Цените се дадени по лице за 10 ноќевања со вклучен автобуски превоз во избраниот хотел и термин;
  • - Поаѓањето е еден ден пред термините, дадени во табелите: 10:00 од Скопје (паркинг наспроти х.Holiday Inn) 10:45h Велес (мотел „Mакедонија“ - Автопат) 11:30 Неготино (бензиска „Mакпетрол“-автопат);
  • - Цените се израени во еур, за уплата во денарска противвредност 1€ - 62мкд.

 ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

  • - Прво дете до 6 год, плаќа само превоз 60€ / Второ дете до 6 год, добива 20% попуст; / Дете од 6-12 год, добива 20% попуст.
  • - При резервација задолжителна уплата на аконтација од 30%, во случај на откажување, уплатената аконтација не се враќа;
  • - Доплата за патничко осигурување 310мкд;
  • - Доплата само за превоз за термините во табелите: 80€ за возрасни / 60€ за деца до 12 год (повратен билет);
  • - За патување со сопствен -20€ по лице.

 За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и МЕДИТЕРАН.


Погледнете останата понуда / Лето 2018

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси